dringend verzoek: Steun de Motie – 22 okt’15

Onderwerp: Dringend verzoek: steun de motie!!

Geachte heer Vos,

Ik heb als inwoner van Saaksum al meerdere malen contact met u gezocht in verband met de plannen van de NAM om te gaan fracken in Saaksum .
Graag wil ik nu uw aandacht vragen voor het volgende:

Er is een motie ingediend door de ChristenUnie, het CDA, GroenLinks, D66 en SP om alle activiteiten m.b.t. het fracken op te schorten totdat de mijnbouwwet gewijzigd is.

Ik wil u zeer dringend vragen om deze motie te steunen.
Het hangt van uw stem af of onze leefomgeving – zonder dat onze gemeente, onze provincie of wij als bewoners daar ook maar iets aan kunnen doen en/of inspraak hebben – verder vernield wordt door de activiteiten van de NAM in opdracht van dhr Kamp.

Op dit moment kunnen minister Kamp en de NAM bepalen welke werkzaamheden, waar worden uitgevoerd zonder dat er inspraak is. Ik vind dat niet meer van deze tijd.

In plaats van in te zetten op duurzame energie en zuinig te zijn op ons kwetsbare milieu, worden miljoenen liters vloeistof vermengd met chemicaliën op diverse plaatsen in Nederland in de grond gepompt, met als doel nog maar zoveel mogelijk gas te winnen. Het lijkt erop dat dat ten koste van alles mag gaan

Onze leefomgeving heeft al zoveel schade van de conventionele gaswinning.

U kunt het fracken stoppen!!!
Meneer Vos stem alstublieft in met de motie!!!

Ook wil ik u, en uw noordelijke collega’s van de PvdA  namens een aantal verontruste inwoners graag uitnodigen om bij ons op bezoek te komen.
Wij zouden het zeer op prijs stellen om met u allen in gesprek gaan.

Ik hoor graag of u op deze uitnodiging ingaat.

Uw noordelijke collega’s van de PvdA zijn erg betrokken bij ons als inwoners van Saaksum en omgeving.
Ook veel van uw collega’s in de Tweede-Kamer zien in dat wij als inwoners van een door de NAM “uitgekozen” gebied met de rug tegen de muur staan.

Ik wil u nogmaals met klem vragen om in te stemmen met de motie!!
Ik hoop dat u het tij gaat keren!

Met vriendelijke groet!

Saaksum

Share

Reacties zijn gesloten.